Juttusarja jatkuu – > U20 niin lähellä

Siirry uutisarkistoon

Todella vaikeat lähtö kohdat kauteen ekan pelin jälkeen nähtiin mihin pojat pystyy sen jälkeen peli tapa nippuun ja päivästä toiseen ruvettiin vaatimaan paljon. Koko kautena ei ollu mahista ohi pelille kun pelattiin lohko voitosta nälkä kasvo syödessä. Lohko voitto napattiin vaikka paineet oli koko ajan voitosta.

Miksi ei päästy tavoitteeseen?
• joukkue oli kokematon kevään peleissä myös valmennus. Tekosyyt sikseen…. perustaso kauden aikana vaihteli niin paljon, joten jouduimme kuormittamaan muutamia pelaajia niin paljon loppukauden peleissä että se vaikutti karsintapeleissä.

Plus/miinus
+ Johtoryhmällä oli täysi luotto valmennukseen sen avulla saimme rauhassa tehdä töitä pelaajien kanssa ja kehittyä valmentajina.
-jääharjotuikset jäivät vähäksi. Kausi oli sekava koska emme tiennyt ketkä pelaajat pelaavat meillä ja ketkä edustuksessa, sen myötä jouduimme soveltamaan ja harjoitukset kärsivät koska ei ole tarpeeksi pelaajia treeneissä.

Kauden yllättäjä akseli Mursu, koska hän ylitti itsensä koko kauden ajan
Kauden Mvp Martti Prittinen, koska hän oli iso C. Kapteeni näytti joukkueen suunnan koko kaudelle vaikka hänestä tulo kapteeni joulun aikaa. Kun Martin kentälle laittoi tiesi mitä saa ja osasi näyttää esimerkkiä kokojoukkueelle.

Tuleva kausi
Eri lähtökohdat tunnetaan pelaajat ja pojat, joten saadaan ehjä kesä, kova vaatimustaso pysyy kauden. Sitä myötä vapaamatkustajat tippuvat kyydistä joten joukkue ja pelaajat kehittyvät. Valmennus oppii joka päivä pojista ja lajista lisää. Päämäärätietoinen työ joka alkaa toukokuussa ja loppuu huhtikuussa, jonka myötä U20 Mestis paikka saavutetaan.

Ville Haapalainen