Juttusarja – > Edustus kävi lähellä Suomi-sarja paikkaa

Siirry uutisarkistoon

Kauden plussat ja miinukset.

– Kokonaisuudessaan kausi jää ehdottomasti plussan puolelle. Edellisellä kaudella tuli hopeaa ja nyt se saatiin kirkastettua kullaksi. Karsinnoissa ei ihan päästy tavoitteeseen, eli siitä pieni miinus. Eteenpäin kuitenkin taas mentiin ja nälkää jäi tulevalle kaudelle.

Miksi ei päästy tavoitteeseen.

– Meillä oli kaksiosainen tavoite, eli mestaruus ja nousu. Mestaruus tuli ja osalle pelaajista se oli varmasti kauden päätavoite, joka näkyi sitten vähän karsinnoissa ja sen takia jäi vähän piippuun.

Kauden yllättäjä ja MVP.

– kauden yllättäjä McKenzie Chalmers, joka voitti sekä runkosarjan, että playoffien maalivahti tilastot. Samalle miehelle voisi antaa myös MVP tunnustuksen, mutta ei Puution Konstakaan väärä valinta olisi. Rikkinäisellä olkapäällä ratkaisevassa finaalissa 4+1 on kova suoritus!

– Lefa