Syksyn välitilinpäätös

Siirry uutisarkistoon

Toimitus haastatteli päävalmentaja Leif Allegren-Syrjää joulun kiireiden keskellä.

Syyskausi kausi paketissa, mitä siitä jäi mieleen otteluita seuranneena, joukkue tekee vain tarvittavan ja ottavat pisteet vaikka potentiaalia olisi parempaankin?
-Valmennus ja joukkue on tehnyt saman huomion. Harjoituksissa kuitenkin tekeminen on kaikin puolin erittäin kovalla tasolla. Tämä huomioon ottaen ja se, että myöskin pelaajat ovat tämän itse tiedostaneet, niin en ole vielä asiasta huolissaan. Niin kauan kun saamme harjoituksissa pidettyä tason kovana, niin uskon, että se kyllä siirtyy peleihinkin.

Syyskaudelta tuli 13 voittoa, 13 ottelusta, aika vakuuttavaa vai?
-Erittäin kova saldo. Mitäpä muuta tähän voi sanoa. Varsinkin kun parasta ei olla vielä edes esitetty.

Ketä nostaisit esiin pelaajistosta alkukauden osalta, mvp ja yllättäjä?
-Pakko nostaa koko joukkue esiin. Tasaisesti löytynyt peleihin eri ratkaisijoita ja maalivahdit ovat olleet loistavia. Kokeneet ovat näyttäneet esimerkkiä ja kaikki nuoret ovat tulleet erittäin hyvin sisään miesten peleihin.

Mitkä joukkueet saa valmennukselta erityisseurannan kun playoffeja kohti mennään?
-7 peliä runkosarjaa jäljellä, niin mennään peli kerrallaan. Tiedostetaan kyllä se, että jokainen joukkue haluaa aiheuttaa meille sen ensimmäisen tappion, mutta yritetään pitää tappio saldo nollissa. Playoffit kun alkaa, niin sehän on sitten ihan oma maailmansa. Ja siellä kyllä sitten jokainen joukkue haluaa varmasti olla se joka meidät tiputtaa, mutta erittäin luottavaisin mielin lähdetään kohti kevättä.

Onko joukkueeseen tulossa vielä vahvistuksia ja jos on niin mille paikoille olette niitä katsoneet?
-Pari täsmä vahvistusta on kiikarissa. Maalivahtia ei tarvita, mutta muuten yritetään vahvistaa joukkuetta kevättä silmälläpitäen.

Tavoite ei varmaankaan ole muuttunut sieltä Suomi-sarjan karsintapeleistä, mutta kevät ei ole helppo jotta sinne pääsette, onko pelitapaan tulossa hienosäätöä jotta joukkueesta saadaan kaikki irti?
-Tavoite on pysynyt ja pysyy samana. Isossa kuvassa pelitapa tulee pysymään samanlaisena. Vauhdikasta ja aktiivista kiekkoa tullaan edelleen pelaamaan, mutta totta kai kevättä kohti mennessä tullaan keskittymään enemmän pieniin yksityiskohtiin joita pitää parantaa.

-Kaikille erittäin rauhallista joulun aikaa ja hyvää uutta vuotta! Minä ja joukkue toivomme, että mahdollisimman moni löytää kevätkaudella hallillle ja tulee kannustamaan joukkuetta kohti Suomi-sarjaa, päättää Leif.