Leif Syrjän isänpäivän haastattelu

Siirry uutisarkistoon

Kausi lähtenyt suotuisasti joukkueella liikkeelle, mitä tähän kommentoi päävalmentaja Leif Allegren-Syrjä.
– Pisteiden valossa kyllä. Pelillisesti on vielä paljon parannettavaa.

Tulit viime keväänä loppukaudeksi joukkueen peräsimeen, mitä mielestäsi on viime kauden ja tämän kauden ero, muuta kuin sarjataso.
– Joukkueeseen on saatu huomattavasti viime kautta enemmän kokemusta ja johtajuutta. Tämä näkyy vaatimustasossa treeneissä ja treenien ulkopuolella. Tätä kautta ollaan saatu todella laadukas arki pyörimään Oulunsalossa. Tällä kaudella joukkueessa on hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta.

Minkälaisen näet pitkässä juoksussa alueen kiekkoilun, ja mihin oululaisen kiekkoilu menee tai pitäisi mennä tulevaisuudessa.
– Ilman muuta Ouluun pitäisi saada mestisjoukkue.

Palataan takaisin tämän kauden joukkueeseen, ketä sieltä kannattaa seurata ja miksi.
– Niin kuin alkupelit ovat näyttäneet, niin nyt joukkueesta löytyy ratkaisuvoimaa kaikista neljästä kentästä. Todella tasaisesti on tullut onnistumisia ja se on ehdottomasti meidän vahvuus, loistavan maalivahtipelin ohella. Mutta jos yksi nimi pitää mainita, niin Komulaisen Joonaksen lättyjä on mukava seurata. Hyvin napsuu ketjukavereiden lapoihin.

Teillä tällä kaudella melko mukavan kokoinen rinki jonka olette utj Ville Mäkelän kanssa koonneet, tuleeko vielä rosteri elämään vai oletteko ajatelleet tuolla mennä tappiin saakka.
– Rinki tosiaan on hyvän kokoinen ja sitä kautta kilpailu pelipaikoista on todella kovaa. Ainahan pitkän kauden aikana joitain muutoksia voi tulla ja muutama mielenkiintoinen nimi keskusteluissa on ollut, mutta tällä hetkellä emme aktiivisesti etsi uusia pelaajia.

Loppuun vielä, kuinka saatte vireen jatkumaan kauden loppuun saakka ja jos joku sana katsomon puolelle niin tämä ois tässä. Toimitus kiittää.
– Emme pyri pitämään samaa virettä loppuun asti, vaan pyrimme parantamaan sitä kevättä kohti. Tervetuloa seuraamaan Oulun seudun viihdyttävintä lätkää!

Leif ja pelaajat ja koko Laser HT organisaatio toivottaa hyvää isänpäivää kaikille isille.