Uusi kausi ja uudet kujeet

Siirry uutisarkistoon

Viime kauden mahalasku on unohdettu ja uusi kausi alkaa nousuviikolla.

-Pakko myöntää että kaikenlaisia ajatuksia Jarmon (Merkkiniemi) kanssa mietittiin viime kauden jälkeen, etittiin uusia vetureita tilallemme mutta melko lohduttomat oli tulokset, ja siten meidän oli kaivettava jo ylähyllylle nostetut haalarit takaisin päälle, kertoo manageri Tommi Bergman kevään kuvioita.

Nyt kaksikko on kuitenkin virtaa täynnä.

-Kuitenkin pelaajien eteen tätä tehdään niin kyllä tällä hetkellä ajatus erittäin kirkas, kiitos uuden valmennustiimin ja uusitun nuoren joukkueen. Päävalmentaja John Bierchen on erittäin ammattimainen valmentaja ja hänellä siihen hyvät suomalaiset kaverit niin uskon kyllä joukkueen viihtyvän heidän alaisuudessaan.

Tälle kaudelle joukkueeseen vaihtui useampi pelaaja ja runko nuorentui.

-Tänä vuonna joukkue on tasaisempi kuin edellisenä kautena ja kuka vaan voi sieltä nostaa päätä ylös, miettii Bergman.

Laser aloittaa sarjansa 18.09 Oulunsalossa klo 19.00 jossa vastaan luistelee Raahe-kiekko.

-Melko roimasti on naapuri satsannut kauteen, toivottavasti ovat huomioineet ettei tänä vuonna kukaan nouse Mestikseen. Joukkue heillä on pelottavan kova, sarjan ehdotonta kärkeä Pyryn, JHT:n ja Hunters:n kanssa, mutta lähdemme kuitenkin goljattia haastamaan, omilla vahvuuksilla, päättää Tommi ja toivottaa yleisön tervetulleeksi paikalle ensi perjantaina.