Pisteitä kahdesta ensimmäisestä pelistä

Siirry uutisarkistoon

Laser HT:n edustusmiehistö on kerännyt pisteitä molemmista alkaneen kauden otteluista.

Laser HT – Raahek 3-4VL

-Oulunsalossa käyti Raahe peli oli tiukka, paljon tapahtumia, hyviä taklauksia ja liikkuvaa peliä molemmilta. Kotijoukkue oli lähellä voittoakin kun meidän tolppalauksesta lähti vastahyökkäys josta kaveri armotta rokotti ja tasoitti, ja vei pelin lopulta rankkareilla, käy sarjan ensimmäistä ottelua läpi manageri Tommi Bergman.

Raahe ottelu oli coast-to-coast kiekkoa, mutta positiivisen ilmeen kotijoukkue jätti.

Viime viikonloppuna vastaan asettui Seinäjoella paikallinen S-kiekko.

S-kiekko – Laser HT 2-5

-Energia, uhrautuminen ja toisten eteen pelaaminen, pistää ainakin itsellä silmään. Mukava sitä on katsoa, kun joukkue on joukkue, isolla J:llä.

Ensi viikonloppuna on tuplapelit, perjantaina klo 18.45 ottelu JHT:a vastaan on poikkeuksellisesti Linnanmaalla (lakon takia) ja lauantaina Laser kohtaa vieraissa MuiK:n klo 16.00 alkaen, jota voi ruutu.fi palvelusta seurata.