Syksy taputeltu ja uusi vuosi alkaa

Siirry uutisarkistoon

Syksyn erittäin ailahtelevainen esitys otteluissa saatiin joulun myötä paketoitua ja uusi vuosi ja uudet kujeet alkaa heti vuoden alusta.

-Olihan se syksy, todella heikkoa välillä ja välillä hyviäkin otteita. Kertoo paljon kyllä sarjan tasaisuudesta kun ihan sama tuleeko kärki vai häntä niin aina on pirun tiukkaa, tuumailee manageri Tommi Bergman mennyttä.

Keväälle uutena nimenä tulee Raahen Teräskiekosta puolustaja Waltteri Kilponen ja mukaan pääsee myös armeijasta reserviin siirtynyt Osman Akbaba. Myös valmennusporras sai vahvistusta kun kaiken kaukalossa kokenut, 20vuotta ammattikseen kiekkopelannut, kun Hannes Hyvönen liittyy valmennustroikkaan.

-Tärkeitä palasia tonne peräpäähän, Ossi pääsee intistä mukaan täyspainoisesti ja tää Kilponen tulee vielä yllättään monet. Myös valmennusosastolle saatiin tarvittavaa vahvistusta kun Hannes tulee mukaan, meillä on kova usko ja luotto että hän tuo se viimeisen silauksen että kevät tulee meille olemaan suotuisa.

Koko Laser orkesteri haluaa toivottaa kaikille oikein hyvää alkavaa vuotta.