Kauden tärkein tänään

Siirry uutisarkistoon

Laser HT:n kauden tärkein ottelu alkaa tänään klo 15.00 Jyväskylässä kun vastaan asettuu alemman loppusarjan voitosta kamppaileva Riemu.

-Eilen käytiin hakemassa tiukat pisteet Kotkasta (3-4) ja pidettiin unelma vielä elossa, jobin postina Väliharjun Samin ja Puution Konstan loukkaantumiset, jotka ovat erittäin harmillisia. Tänään heitä tulevat paikkaamaan Topias Itämies ja Oskari Eskola, miettii manageri.

Sairastelun takia viikonlopulta jäi pois Janne Pälve, jota paikkaamaan tuli Hunters laina Antti Palosaari.

-Tänään ei ole muita vaihtoehtoja kuin 3 pisteen voitto, silloin narut olisi omissa käsissä lopuissa peleissä. Tähän otteluun ei tarvi ketään ladata, tämä se on sitä parasta mitä jääkiekko voi meille kaikille tuoda, onko sitten kentällä, katsomossa tai ruudun takana, päättää Tommi.