Vieraskiertue

Siirry uutisarkistoon

Laser HT matkustaa lauantaina Hollolaan, HC Giants:n vieraaksi ja sunnuntaina Jyväskylässä vastaan asettuu koko kauden pirteästi esiintynyt D-kiekko.

-Giantsilla ilmeisen tuskainen taival ollut kun majailevat pahnan pohjimmaisena tällä hetkellä, meillä otteluun pitkä matka pohjoisesta takana ja silti pitää olla alusta saakka valmiina, siinäpä lähtökohdat lauantain kamppailuun, miettii manageri Tommi Bergman.

D-kiekko hävisi keskiviikkona tärkeän paikalliskamppailun Riemulle.

-Ensinnäkin kerrankin aivan loistavaan aikaan alkava sunnuntain vierasmatsi (14.00). D-kiekko on varmasti ärsytetty keskiviikon tappion jälkeen ja hamuaa tosissaan meiltä pisteitä, ja onhan joukkue ollut meille aina hankala vastus, mutta meillä palaset alkaa vähitellen loksahteleen, niin hyvää tulosta ainakin allekirjoittanut odottaa sunnuntain matsista.