Lauantaina Poriin, sunnuntaina Nokia

Siirry uutisarkistoon

Laserin edustusmiehistö kurvaa viikonloppuna Poriin ja sunnuntaiksi Nokialle.

-Tämän vuoden viimeiset matsit, jotka aloitetaan lauantaina Porissa, paikallisen Karhu HT:n vieraana. Karhu pelasi hienon Suomen cupin, mutta joitain pelaajia on sieltä sen jälkeen lähtenyt ja joukkueen peli on heilahdellut sarjassa ja joukkue on jäänyt peräpäähän. Asetelma puoltaa toki meille mutta vieraspeli, ”bussijalat” ja asenne, nämä asiat kun otetaan huomioon niin hikinen iltapuhde on tulossa, manageri Bergman käy läpi viikonloppua.

Sunnuntaina aina kova Pyry.

-Erittäin vaikea vastus meille aina ollut Nokian Pyry tulee sitten sunnuntaina. Vaaditaan täydellistä suoritusta jotta pisteet Nokialta mukaan saadaan. Meidän rosteri näyttää kyllä hyvältä, Rajalakin (Ville) saatiin takaisin ja muutenkin nippu alkaa löytää pelillisen uomansa niin mielenkiintoinen sunnuntain matsi tulee olemaan.

Pari uutta miestä mukaan.

Tryoutilla ollut puolustaja Miroslav Zheleznyakovin kanssa tehtiin 1,5v pahvi. Myös Jukureiden nuorten joukkueessa viime kaudella pelannut Mika Pukema liittyy joukkueen mukaan joulutauon aikana.

-Pakkipäähän tarvittiin leveyttä ja Miro on siihen mies paikallaan. Mika tulee mukaan kun saa intin pakettiin. Hyviä lisäyksiä meidän rosteriin, päättää Tommi.