Kausi käynnistyi

Siirry uutisarkistoon

AIK/Laser Ht:n kausi lähti lentämällä liikkeelle

 

Eipä kausi voisi paljon komeammin alkaa, kotivoitto Kajaanin Hokista ja tärkeät vieraspisteet Jyväskylästä. Kuuden pisteen viikonloppu, se on hyvä startti se.

 

Lauantaina avattiin kausi Oulunsalossa 4-1 (0-0, 2-0, 2-1) voitolla Hokista. Tasapainoinen ja vakuuttava peli koko joukkueelta.

 

– Hyvä startti tähän kauteen, oltiin valmiita heti alusta asti ja parannettiin koko ajan. Uskallettiin pelata rohkeasti ja puolustettiin tiukasti, siinä voiton avaimet, tuumaili purkkaosaston rehtori Jari Lehto.

 

Ensimmäinen erä hierottiin nollanollaa tauolle asti.

 

 

– Eka erä oli vauhdikas ja tasainen, mutta loppua kohti ottelun hallinta siirtyi meille ja ansaitut pisteet jäivät kotiin.

 

Kauden ensimmäisen A/L HT maalin sai kunnian iskeä Tuukka Rantamölö, Henrik Kantolan ja Tuomas Marjetan syötöistä. 2-0 tuli reilu pari minuuttia myöhemmin, kun ”suomen hoteimmat puhelinmyyjät”- tv sarjasta tuttu Jani Saarni huudatti kotiyleisöä. Määrämittaiset tarjoili Konsta Puutio ja Henri Lehtosaari.

 

– Kantolan kenttä oli taas hyvä. Antoivat meille energiaa ja saivat palkinnoksi onnistumisiakin. Palsola oli maalissa myöskin erinomainen, ynnäsi Lehto.

 

Kun kysyin Veljekset Marjeta Ky:n omistajilta, että mikä on heidän yrityksen toimenkuva, niin vastaus oli: -Venytämme verkkoja pitkin suomea ja kuskaamme asiakkaita tarvittaessa vaikka kahville.

Kolmannen erän alussa toimitusjohtaja Taneli venytti verkkoa ja varatoimari Tuomas ruokki, toinen syöttö Rantamölölle.

Loppunumerot viimeisteli tyhjään maaliin Puutio, Lehtosaaren ja Mikko Tauriaisen syötöistä.

Niko Palsola kotijoukkueen tolppien välissä pelasi upean ottelun. Koko ottelun aikana Hokki löysi vain yhden kiekon mentävän solan, hetkinen sola… Palsola, mielestäni sukunimi tulisi päivittää. Niko Palseinä.

 

Jyväskylässä sunnuntaina kohdattiin Liikunnan Riemu. Pitkän matkan aikana puuroutuneet oululaisten jalat saivat kunnolla verta vasta kolmannessa erässä ja ottelu päättyi lopulta vieraille numeroin 2-3 (2-1, 0-0, 0-2).

 

– Tukkoista oli tänään kaksi erää. Oltiin pikkuisen jäljessä joka tilanteessa ja työmäärä ei ollut riittävällä tasolla. Kolmanteen erään sitten kaivettiin jostain vielä yksi pykälä lisää ja tärkeät vieraspisteet matkaan.

 

– Pakko kuitenkin nostaa äijille hattua puolustusasenteesta. Kaksi pelitilannemaalia omiin kahdessa pelissä on hyvä suoritus. Tuolla määrällä tapellaan joka ilta voitosta.

 

– Miettinen maalissa hyvä ja Kantolan ketjusta taisivat kaikki hyökkääjät tehdä tänään maalin, hieno peli heiltä taas kerran, iloitsi Jari Lehto.

 

Tulikuuma kolmikko Jussi Hartikainen, Henrik Kantola ja Tuukka Rantamölö iskivät 1+1 mieheen, lisäksi Teemu Savela ja Teemu Laurila saivat syöttöpisteen. Verneri Miettinen ei jäänyt pekkaa (Rinne?) pahemmaksi maalilla, vaan auttoi upeilla torjunnoilla AIK/Laserin tärkeään vierasvoittoon.