Matsit alkaa

Siirry uutisarkistoon

Laser HT:n Suomi-sarja miehistö kohtaa torstaina klo 19.00 Raksilassa alkavassa ottelussa Kärppien nuorten liigaa pelaavan joukkueen.

-Hyvä mittari kärkeen, meidän nuori ryhmä saa ensimmäisen yhteisen ottelukokemuksen, paikkoja on vielä joukkueessa jäljellä niin näyttöjä pystyy vielä antamaan, tuumailee manageri Tommi Bergman kauden ensimmäisen harkkapelin alla.

Uutuutena tällä kaudelle tullut Suomen cup käynnistyy perjantaina Ylivieskassa jossa Laser kohtaa paikallisen Jääkarhulauman.

-Erittäin hyvä kauden alkuun sijoittuva Suomen cup, ns oikeita pelejä heti kärkeen, todella hieno uudistus, kiitokset Pirkalle liittoon. Jääkarhuista ei kovasti ole tietoa, mikä tämän hetkinen tilanne on mutta voittoahan sieltä on tietysti haettava, mutta cup on cup, päättää Bergman.