Laser HT on hieronut tukun sopimuksia

Siirry uutisarkistoon

Bergman / Merkkiniemi kaksikon viime viikot ovat olleet hikisiä, mutta palkitsevia, nimittäin 23 pelaajasopimusta on jo hierottu tulevalle kaudelle ja valmennuskaksikko on kiinnitetty myös. Saldo on sellainen mistä ollaan uneksittu ja mitä vastustajat ovat pelänneet. Silti sopimuskynän mustesäiliössä on vielä väriä jäljellä, joten lisäherkkua pahvien muodossa on vielä odotettavissa. Pieni tauko on kuitenkin pidettävä, sillä managerin jännetuppi on ärtynyt kirjoittelusta ja Merkkiniemen rannetta ei pysty sijaistöissä käyttämään, sillä se on ärtynyt muista syistä.

-Päävalmentajaksi saatiin kaveri kenet siihen haluttiin ja uskotaan täysin että hänet tyylinsä johtaa joukkoja on juuri oikea nuorelle joukkueelle.

Bergman puhuu tietysti Jari Lehdosta. Lehto on tuttu mies Laser Ht:n väreistä aiemmiltakin kausilta. Hänen aisaparikseen asettuu Leif Syrjä.

-Maalivahtikaksikko on todella mielenkiintoinen vaikka kyllä siihen kolmas vielä on etsinnässä yhdessä uuden veskarikoutsi Jani Erkinmikon kanssa, summaa Bergman.

Verneri Miettinen tuli Oulunsaloon Pelicansin A:sta ja Niko Palsola Kärppien A:sta

-Neuvotteluja on käynnissä useamman pelaajan kanssa, joukkueen koko tulee olemaan jotain 25-30 pelaajaa, kun kausi alkaa. Tämä hetken tilanne on toki todella hyvä ja tällä on hyvä elokuun alussa aloittaa jääharjoittelu, lopettaa manageri selvästi innostuneena.

 

Tällä hetkellä kunniataulukko soppareiden osalta on seuraava:

 

Hartikainen Jussi

Huikari Matias

Rantamölö Tuukka

Tauriainen Mikko

Puutio Konsta

Jakola Joonas

Kantola Henrik

Pitkälä Jere

Suojanen Samuli

Savela Teemu

Ronkainen Anssi

Mäkelä Ville

Lehtosaari Henri

Määttä Eetu

Leskinen Arttu

Vittaniemi Ville

Ondracek Radislav

Padatsu Miska

Vanhanen Iiro

Marjamaa Roope

Lehmusniemi Henri

Miettinen Verneri

Palsola Niko

(KP)