Finaalit alkaa

Siirry uutisarkistoon

Huomenna perjantaina alkaa finaalit Oulunsalossa, vastaan luistelee, ennakkosuosikki Raahen, loppuottelusta pudottanut Tornion IHC.

-Kolmatta vuotta neljän parhaan sakissa ja toista kertaa peräkkäin finaalissa, kyllä meillä on jotain tehty oikein, kehuu manageri Bergman valmennuksen ja joukkueen toimia.

Vastaan TIHC.

-Vastaan saamme erittäin motivoituneen jengin, eivät jättäneet välierävastustajalle mitään jossiteltavaa, se kertoo myös heidän nousukunnostaan. Siellä on monta seurattavaa pelaajaa, joista ehkä korkeimmalle nostan vanhan liigajyrän Tomi Pekkalan. Toki myös maalivahti Vilppu Vanha, joka piti luukut kiinni välieräsarjassa.

Runkosarjassa voitot 1-1.

-Vaikka nämä on jollain tavalla eri matseja, niin runkosarjassa torniolaisten kanssa otteluvoitot meni 1-1, senkin varjolla ottelusarja on veitsen terällä, se voi kääntyä mihin suuntaan vain, jatkaa Tommi.

Edelleen poissaoloja.

-Kärkiäijiä on poissa perjantailta ainakin, lauantaiksi pyritään niitä saamaan takaisin riviin, vaikka onhan meillä aina ne 20 soturia, ei niitä nimiä kannata tuijotella sen enempää, päättää manageri.

Perjantaina Oulunsalossa kiekko tippuu klo 18.30, la Torniossa klo 17.00 ja mahdollinen kolmas matsi su Oulunsalossa klo 15.00.