Vieraissa ja kotona

Siirry uutisarkistoon

Laser HT matkaa tänään lauantaina Kemin Lämäreiden vieraaksi.

-Kemissä käynnissä nuorennusleikkaus, mutta Ekorre Tatu sielä vielä pyörii sarjan pörssiykkösenä, joten tutuilla harteilla heidän tehot on tämänkin kauden olleet. Muuten en tiedä mitä sieltä on tulossa, vielä kun Isteri (Tuomas, Lämäreiden päävalmentaja) pihistelee kokoonpanoaan loppumetreille saakka, myhäilee manageri Tommi Bergman.

Laserilta tänään poissa pelikiellossa oleva Sami Kuikka ja loukkaantunut Jussi Hartikainen.

-Hyvällä sykkeellä joukkue on liikkeellä, hyvin on hitsautunut ja tässähän pelataan vielä runkosarjan voitosta, joten panosta on kovasti.

Sunnuntaina Oulunsaloon Pallokarhut

Paikkansa pudotuspeleistä jo menettänyt Kuusamon Pallokarhut, saapuu sunnuntaina, klo 15.00 alkavaan otteluun, Oulunsaloon.

-Kovasti on vastustaja syksystä piristynyt, heillä varmaan kaksijakoiset tunnelmat kun kuulopuheiden mukaan ensi kauden ovat ilman hallia, kun uutta hallia rakennetaan, mutta toivotaan että motivaatiota loppukaudeksi riittää, päättää Bergman.