Jäähyväiset iglulle

Siirry uutisarkistoon

Laser HT:n edustusmiehistö matkaa tänään perjantaina Kuusamoon ja jatkaa lauantaina reissuaan Kemijärvelle.

-Se on Kuusamon iglun viimeinen miesten virallinen ottelu, kaikennäköistä on itsekkin tullut siellä nähtyä, tuumailee manageri Tommi Bergman.

Kuumetauti riivaa.

-Useampi pelaaja on kuumeen kourissa, mutta kilpailukykyinen jengi saadaan kasaan, pisteethän on Kuusamosta vietävä, kun tapellaanhan vielä kuitenkin lohkon voitosta, vaikka se ei olekaan omissa käsissä enään, jatkaa Bergman.

Kekin vieraaksi lauantaina.

-Erittäin hyvä että runkosarjan viimeisenä otteluna on viime kautinen mestari, Kemijärven kiekko. Jos ei pe pelissä saada jo takahampaita esiin niin lauantaina ne varmuudella on. Kekin kausi on ollut vuoristorataa mutta heidän playoff kuntoa ei tarvitse kenenkään epäillä, päättää Tommi.