Vuosi 2017 alkaa tuplaottelulla

Siirry uutisarkistoon

Laser HT kohtaa heti vuoden ensimmäisenä viikonloppuna vieraissa ensin Oulaisten Kiekko Haukat ja lauantaina matkustetaan Raaheen.

-Oishan tuo Raahe matsi voinut olla vaikka muutaman viikon päästä kun juurihan viime vuosi siellä lopeteltiin, manaa manageri Tommi Bergman sarjaohjelmaa.

-Loppiaisperjantaina matkustetaan Oulaisiin. En voi sanoa vastustajasta juuri mitään, syksy oli heillä heikko mutta epäilen että Kallion Mika on joulunajan ollut isoja kaloja pyytämässä joten eiköhän selkeästi vahvistunut Haukkaryhmä ole vastassa.

-Lauantaina Raahessa odottaa taas kova kotijoukkue jota lähdetään haastamaan. Pieniä vammoja on ollut mutta eiköhän ne saada parsittua kasaan ja jos muutama vielä äijä lisää viime otteluun niin pisteistä taistellaan tiukasti, päättää Bergman.