Suvereeni esitys

Siirry uutisarkistoon

Paka-Laser HT 1-8

Ei ollut jakoja kotijoukkue Pallokarhuilla kun Laser HT kävi vierailulla.
– Hallittiin koko peliä ja tehtiin tarvittavat maalit, loppu oli sitten pelailua. Lähdettiin hakemaan pisteitä ja saatiin mitä haluttiin. Itse pelistä ei jäänyt kauheasti kerrottavaa. Rikkonaisuutta, sanotaanko näin, päävalmentaja Jari Lehto puntaroi.
Uutta miestä sisään. Riku Toivo debytoi.
– Toivon Rikulta pirteä debyytti ja muutenkin tyylikäs esitys koko joukkueelta. Maurilta(Maor Sherf) myöskin miehekäs sisääntulo 2-divariin, ei kumarrelut ketään.

Ensi viikolla mukaan tulee Janne Niva.
-Erittäin kova pelimies, Nivan Janne osoitti kiinnostuksen ja on meidän mukana jo nousu viikolla, alamme ollaan valmiina, Toivon ja Nivan myötä, pleijareihin, valaisee joukkueen manageri Tommi Bergman