Jääkarhut Oulunsaloon

Siirry uutisarkistoon

Sunnuntaina Oulunsaloon saapuu nousukuntoinen Ylivieskan Jääkarhut.

-Jääkarhut on katkaisi tappioputkensa Keki ottelussa ja sen jälkeen voitot ovat seuranneet toisiaan, erittäin hyviä otteluita olemme käyneet heidän kanssaan koko meidän II-divari taipaleen ajan, aloittaa manageri Tommi Bergman.

Laserin kokoonpano on melkolailla viime pelien mukainen, hyvän alkukauden pelannut Joona Takkula ja vanha konna Ville Hälikkä ei ole kokoonpanossa. Maaliin palaa Sami Kuikka.

-Aika hyvin kentät ovat sementoituneet, joka tietysti helpottaa ketjujen sisällä pienten asioiden läpikäymistä. Ollaan levätty yksi viikonloppu ja nyt kaikki odottaa ottelua niin kuin kuuta nousevaa joten toivotaan että latinki ei mene yli ja jatkamma siitä mihin viimeksi jäimme.

Kiekko tippuu sunnuntaina Oulunsalossa klo 15.00, tervetuloa.