Revanssin paikka

Siirry uutisarkistoon

Lauantaina Oulunsaloon saapuu Tornion IHC, jolle Laser hävisi Torniossa, sarjan alussa, lukemin 6-2.

-Revanssia lähdetään hakemaan, olihan paikkojan Torniossa jo yllinkyllin mutta sisään pitää laittaa. Otteissamme on tuon ottelun jälkeen näkynyt selkeä tason korotus jolla toivottavasti huomennakin otteet pysyvät, manageri Tommi Bergman aloittaa.

Sarjan kärkimatsista on Laserilta poissa ainakin Joona Mettovaara, Sami Kuikka ja Turulan Jussi. Maalilla aloittaa komennukselta palannut Matti Hakonen.

-Huikari jatkaa ykkösen keskellä, pakkipuoli on lähes samassa ruodussa kuin viimeiset ottelut ovat olleet ja muutenkin muutokset ovat pieniä. Tottakai Matilta odotan maalissa hyviä otteita, Samin (Kuikka) alkukausi on ollut vakuuttava.

Ottelu alkaa klo 17.00 Oulunsalon jääpyhätössä, tervetuloa.