Mestarit Oulunsaloon

Siirry uutisarkistoon

Viime kauden pohjoisen alueen II-divisioonaa hallinnut Kemijärven Kiekko saapuu lauantaina Oulunsaloon mittaamaan Laserin nykykunnon.

-Erittäin hienon viime kauden pelannut Keki saapuu ”meille”, ihan hyvät on tuntemukset, joukkueen tekeminen on sitä luokkaa että näitä korkeamman profiilin jengejä on mukava kohdata. Itseluottamustaso on kohdillaan ja tällaisissa matseissa se tosissaan mitataan, tuumailee manageri Tommi Bergman.

Ykköskenttää on valmennus Laserilla hiukan sekoittanut kun sentterin paikan on ottanut Matias Huikari, Härkösen Villen siirryttyä kakkoskentän veturiksi.

-Odotan kyllä mielenkiintoista ottelua, muutenkin sarjassa on kyllä tällä alkukaudella tullut erikoisia lopputuloksia, joita ainakaan minä en olisi ennalta arvannut, mutta sepä se suola tässä on, lopettaa Tommi.