Kone yski Torniossa

Siirry uutisarkistoon

TIHC – Laser HT 6-2

Laserilla ei ollu kotiin tuomisia Torniosta lauantai-iltana.
-Vaikea peli meille. Hallittiin kenttätapahtumia, mutta kaveri teki maalit. Kaikki kunnia vastustajalle, onnistuivat omassa pelisuunnitelmassaan täydellisesti, vastaavasti me turhauduttiin, kun ei saatu maalia aikaiseksi, miettii ottelun tauottua päävalmentaja Jari Lehto.
Torjunnat meni ottelussa Tornion Vilppu Vanha 54 kpl ja Laserin Sami Kuikka 24.
– Näennäinen hallinta ei riitä jos ei saada kunnon maalipaikkoja aikaiseksi, mielestäni ei oltu valmiita maksamaan hintaa ja tekemään paskasia maaleja. Tänään kateltiin sivusta kun kaveri otti pisteet.
– Ei voida päästää näin paljon maaleja jos meinataan tapella voitosta, varsinkin kun oma maalinteko on tuskaista. Paljon on tekemistä omassa pelaamisessa, mutta otetaan tästäkin oppi matkaan ja jatketaan tiistaina hommia, lopettaa Lehto.