Uusia sopimuksia

Siirry uutisarkistoon

Laser HT on useamman uuden pelaajasopimuksen. Joukkueeseen liittyvät Kittilän palloseurasta Tommi Seppälä, Rovaniemen kiekosta Tuomas Marjeta ja kaukalopallon puolelta Joona Mettovaara. Viime kauden miehistä nimet jatkosopimuksiin laittoivat Joona Takkula ja Jussi Turula.-Melko hyvältä alkaa näyttää, vielä puolen kymmentä kaveria mukaan ja tilanne etenee suotuisasti, tuumailee manageri Tommi Bergman.

Ekat harkkapelit sovittu.

Ensi viikon lauantaina Laser pelaa ensimmäiset harjoitusottelut kun joukkue pelaa Ahmojen järjestämässä turnauksessa Linnanmaalla. -Turnaus avaa mukavasti kauden, la ottelut 10:15 LiKi – Laser HT, 13:45 Laser HT – YJK, 15:55 Ahmat – Laser HT ja 18:10 Laser HT – Ahmat A, sunnuntaina 04.09 klo 15.00 Oulunsaloon saapuu TIHC ja sitten pe 9.9 pelaamme Kemissä Lämäreitä vastaan viimeisen harkkamatsin, sopiva rytmi ja jotta 17.09 ollaan valmiina kun aina ihana RaaheK saapuu Oulunsaloon sarja-avaukseen.