Jaite jatkaa ja tuoreita pelaajasopimuksia

Siirry uutisarkistoon

Laser HT:n miesten II-divisioonan joukkue on tehnyt ensimmäiset pelaajasopimukset.

Nimet vuoden paperiin ovat pyöräyttäneet Matias Huikari, Leif Syrjä, Matti Syrjä, Ville Härkönen, Jussi Hartikainen, Jaakko Piirainen, Mikko Orreveteläinen, Eemeli Heikkinen(Ahmat) ja Juho Kotila (Kiekko-Laser B).

-Hyvä startti sopimuspuolelle, Hälikän Villelle on soppari vielä ensi kauden voimassa joten tyytyväinen pitää olla kokonaisuutena tämän hetken tilanteeseen, joten tästä on hyvä jatkaa, käy kevään sopimustilannetta läpi manageri Bergman.

Jari Lehto ja nimi pahvissa.

Hienoa työtä joukkueen peräsimessä tehnyt Jari Lehto on tehnyt vuoden jatkosopimuksen.

-Erittäin hyvä uutinen että Jaitella oli halu lähteä mukaan kolmanneksi kaudeksi ja kehittää joukkuetta kohti sarjan voittoa joka viime kaudella jäi pienestä kiinni. Näin saamme jatkaa toimintaa tutussa komennossa ja koutsi taas saa kehittää joukkueen toimintaa, aikaisemmin jo hyväksi havaittuun suuntaan, kehuu luottavainen manageri.