Välierä alkaa

Siirry uutisarkistoon

Kiekko-Laser kohtaa pohjoisen alueen II-divisioonan välierissä Kemin Lämärit.

-Perjantaina välierät alkaa Oulunsalosta, kova jengi tulee vastaan. Pudottivat Raahen vanhat herrat jatkosta, jota itse pidin kevään joukkueena.  Tunnepuoli on pidettävä, ottelusarjassa, aisoissa, ja meidän on pystyttävä vastaamaan kemiläisten maalintekovoimaan, käy tulevaa läpi manageri Tommi Bergman.

Hyvin viime viikonlopun sarjassa maalissa pelannut Hakosen Matin pelaaminen on erittäin epävarmaa.

-Matilla harmittava loukkaantuminen vaivaa ja häntä tuskin huomenna luukulla nähdään, onneksi kuitenkin paikkaajia löytyy. Muita poissaoloja on muutamia mutta katsotaan miten meidän huolto, tai nykyinen leikkausosasto, saa äijät parsittua kasaan.

Mäkelä mukaan pelikiellon jälkeen.

-Mäksä on kymppitilinsä lusinut ja on perjantaina valmiina, savua tulee korvista, niin paljon sitä huomista puol seiskaa mies oottaa, myhäilee Tommi, ja jatkaa, kuhan vaan nyt ei lähtisi polle laukalle.

Alex penaltyssa

Puolivälierässä hyvään vauhtiin päässyt Alex Lewis on vielä perjantain pelikiellossa.

-Harmittava on Alexin pelikielto, juuri kun putki alkoi liikkua tuli pelikielto.

Kiekko tippuu perjantaina klo 18.30 Oulunsalossa, kaikki paikalle.