Parempi voitti

Siirry uutisarkistoon

Kiekko-Laser hävisi toisen finaalin ja sen myötä ottelusarjan.

– Ensinnäkin, onnittelut vastustajalle. Voittivat meidät kaksi kertaa runkosarjassa, ja nyt veivät finaalit suoraan kahdessa pelissä, niin nyt on pakko tunnustaa että parempi voitti, aloittaa päävalmentaja Jari Lehto.
Laser kilautteli tolppia useamman kerran lauantain ottelussa, mutta niitä ei lasketa.
– Oltiin tänään vähän epäonnisia. KeKi pääsi puoli-ilmaiseksi 5-1 johtoon meidän virheistä, mutta me ei olla luovutettu tällä kaudella kertaakaan, eikä sitä tehty nytkään. Hieno loppu saatiin vielä aikaseksi, mutta ei saatu tasoitusta tehdyksi vaikka sitä tarjottiin.
Tällä kaudella erittäin yhtenäinen joukkue.
– Hatunnosto koko joukkueelle tästä kaudesta. Mielestäni joukkue hitsautui hienosti yhteen ja hallille oli mukava tulla. Tavoite oli voittaa koko homma, mutta vielä ei ollut meidän vuoro, kiittää Jaite kaudesta.