Kaksi parasta

Siirry uutisarkistoon

Pohjoisen II-divisioonan playoffeissa on jäljellä enään kaksi parasta joukkuetta, Kemijärven Kiekko ja Kiekko-Laser.

-Kolme vuotta sitten lähettiin liikkeelle, täysin tyhjästä, joka osastoa yritettiin parantaa alusta saakka järkevästi ja myös mainetta joka oli ryvettynyt mestistouhuissa. Mielestäni olemme niissä onnistuneet hienosti, joukkue on erittäin kurinalainen ja urheilullinen, valmennus huippuluokkaa ja mukavasti olemme vielä saaneet yhteistyökumppaneita mukaan niin kyllä tällaiselle organisaatiolle finaalipaikan suo, miettii ennen pitkän kauden huipennusta, manageri Tommi Bergman.

Keki on ollut  voittamaton este tällä kaudella.

-Keki on erittäin paha jengi, selkeä ennakkosuosikki tähän sarjaan, Kaitsu (Kekin valmentaja Kai Puonti) on saanut heidän kovaan lentoon, erittäin tehokas ykkösnyrkki ja ykköspakki. Puolustuspää on se meidän tsäänssi, koitetaan hiukan eriopeilla kuin aiemmin iskeä, koska tässä vaiheessa ei ole muuta tavoitetta kuin voittaa nämä kinkerit.

Lähes paras miehistö kasassa.

-Näyttää siltä että melkolailla kaikki miehet on mukana, ykköskentän sentterin Ville Härkösen pelaaminen on epävarmaa niinkuin myös koko playoffien ajan ensiavussa otteluiden jälkeen käynyt Ville Mäkelä, toivotaan nyt että kaikki pääsisi maistamaan tätä tunnelmaa.

Perjantaina aloitetaan klo 19.00 Kemijärvellä ja lauantaina klo 17.30 Oulunsalossa, jos voitot tasan niin sunnuntaina vielä klo 17.00 Kemijärvellä, jonka jälkeen pohjoisen alueen II-divisioonan voittaja on selvillä.