Titaanien taistelu

Siirry uutisarkistoon

Kiekko-Laser matkaa tänään sunnuntaina Kemijärven kiekon vieraaksi.

-Upea kruunu runkosarjan viimeiseksi otteluksi, ja vielä kun ottelu on Kemijärven todellisessa hornan kattilassa niin tunnelma on varmuudella käsinkosketeltava, tunnelmoi ottelua ennen manageri Tommi Bergman.

Ottelussa ratkeaa kumpi joukkueista voittaa runkosarjan.

-Panokset on kovat ja tässä vaiheessa kautta joukkueen pelin pitää olla jo melko hyvässä kuosissa. Joten eiköhän hyvää ja melko lähellä pleijarikiekkoa ole tänään luvassa.

Ykköspyssy Mäkelä pois.

-Mäksä on tänään varotoimenpiteenä sivussa, jotta olisi playoffeissa sitten kunnossa. Muita loukkaantuneita on Härkönen, Takkula ja Lotvonen. Mutta perjantaina oli mallikas esitys 3 vitjalla niin luotto jengiin on kova.

Kiekko tippuu tänään klo 17.00.