Playoffit alkaa

Siirry uutisarkistoon

Huomenna perjantaina klo 18.30 alkaa kiekkoilijan paras aika, kun playoffit alkaa.

-Roki Rebels saapuu Oulunsaloon, erittäin vaarallinen joukkue,  tasainen ja liikkuva, kommentoi manageri Tommi Bergman tulevaa vastustajaa.

Runkosarjan ottelut päättyivät molemmat Kiekko-Laserin voittoon.

-Kyllä näitä on odotettu, ne ns tosi pelit alkaa. Meidän lääkintäosasto on alkuvkon paikkaillut ja varmaan pieniä leikkauksiakin on tehty että miehet olisi perjantaina kunnossa. Tämän hetken tiedon mukaan ainoana loukkaantunut on Mikko Lotvonen, jonka kokemusta olisi kyllä tarvittu näissä kinkereissä. Myös tärkeitä huhuja kuuluu myös veskaripuolelle, kun runkosarjan maalivahtipörssin ykkönen Matti Hakonen on pelikunnossa, hänen runkosarjan torjuntaprosentti oli kyllä kova, 92,21.

Tervetuloa Oulunsaloon klo 18.30.