Kärki ja häntä

Siirry uutisarkistoon

Kiekko-Laserin väliviikon jälkeinen viikonloppu alkaa lauantaina Kemissä paikallisen Lämäreiden vieraana ja sunnuntaina Oulunsaloon saapuu koko kauden viivan alapuolella tahkonnut Kuusamon Pallokarhut.

-Lauantaina erittäin kova kohtaaminen Kemissä, vastassa sarjan eliittiä oleva hyökkäys, puolustuspää on se mistä heidän heikoin kohta mielestäni löytyy, tuumailee manageri Tommi Bergman lauantaista.

Laserilta on lauantaina varmuudella ykköspakki Matti Syrjä.

-Mielenkiinnolla odotan lapin ykkösroustaajan (Lämäri jj Timo Tapaninen) liveraporttia ottelusta, sehän ei tunnetusti ole herkemmille tarkoitettu, virnistää Bergman.

-Mutta tosi puheissa, lauantaina tulee olemaan räjähdysherkkä tunnelma, pleijariveri virtaa jo kovasti kun aurinko on jo sen verran korkealla, järki kuitenkin pitää olla päässä.

Sunnuntaina saadaan halata nallea.

-Ei Pallokarhut ole todellakaan niin huono joukkue miltä sarjataulukko näyttää, vaikka taitaa olla heillä alkanut jo valmistautuminen karsintoihin.

Kuusamon miehet ovat voittaneet viimeksi joulukuun puolessavälissä ja sen jälkeen on tullut kuokkaan 8 kertaa.

-Ei käy lukuja kateeksi, mutta muistakaa tämän sarjan hienous, joka jengi voi voittaa jokaisen, sen vuoksi olen tämän vuoden runkosarjaan erittäin tyytyväinen, lopettaa Tommi.