Vuosi alkaa Oulaisissa

Siirry uutisarkistoon

Kiekko-Laserin vuosi 2016 alkaa Oulaisissa loppiaisen.

-Me pidettiin Raahe pelin jälkeen tietoinen tauko kaikesta joukkuejutuista, ja palasimme vasta viime sunnuntaina jäille. Tiistaina on otteluun valmistava harjoitus ja keskiviikkona haukkamatsi, torstaina treenit ja lauantaina Raaheen, kelpo startti vuodelle, tuumii vuoden aloitusta manageri Tommi Bergman.

Edellisellä kerralla kun KiLa vieraili Oulaisissa joukkue johti kahden erän jälkeen 1-4 mutta niin vaan Haukkalauma otti 6-5 voiton.

-Edellinen ottelu oli meiltä kauden, toivottavasti, heikoin esitys. Vaikkakin se oli hyvä oppi meille ja joukkue saikin siitä ammennettua paljon hyvää seuraaviin matseihin.

Kiekko-Laserilla on keskiviikkona käytössään lähes paras miehistö, ainoastaan Kanadan miehen, Alex Lewisin pelilupaa odotellaan. Myös Kuikan Sami on sivussa kymppitilin täyttymisen vuoksi.

-Lähes kaikkien pitäis olla koutseilla käytössä, myös Komulaisen Tuomas tekee debyytin ja Hakosen Matin alaraajavamma on parantunut. Meillä on tulossa kova tammikuu, seitsemän matsia, leveyttä pitää löytyä, lopettaa Bergman.