Viikonlopun saldona 2 voittoa kolmesta

Siirry uutisarkistoon

Perjantaina
Kiekko-Laser – Kiekko Haukat 6-5 VL

Urakka viikonloppu alkoi erittäin tiukalla ottelulla Oulaisten Kiekko Haukkoja
vastaan.
– Oli ainakin yleisölle viihdyttävä peli. Päästiin ehkä liian helposti johtoon ja ajateltiin että peli on selvä, mutta vastustaja oli toista mieltä, tuumailee päävalmentaja Jari Lehto.
– Johtoasemassa pelaaminen oli heikkoa. Menetettiin kiekkoja viivojen pinnassa ja ei oikein jaksettu puolustaa koko viisikolla. Kaveri rokotti sitten armotta meidän virheistä.
Syrjän Matti jatkoajalla ratkaisijana.
– Lopussa taas meidän sitkeys palkittiin ja rankkareilla tärkeä ekstra piste matkaan.
– Huominen tulee nopeasti vastaan ja YJK odottelee siellä levänneenä meitä, mutta otetaan reservistä tuoreita miehiä matkaan ja lähdetään haastamaan jääkarhuja.

Lauantaina
YJK – Kiekko-Laser 5-3

Jääkarhut vahvempi Ylivieskassa.
– Parempi peli meiltä kuin eilen, mutta myytiin nahkamme vähän halvalla tänään. Työmäärä oli ihan kiitettävä mutta kolme vähän halpaa maalia omiin, niin usko loppui hieman kesken, taustoittaa Lehto.
– Vastustaja pelasi hyvin ja piti meidät pois huippupaikolta. Toisaalta saatiin tarvittava määrä maalipaikkoja voittaakin tämä peli, mutta kiekko ei tänään pomppinut meille.
– Huomenna taas jatketaan ja odotan kyllä kovaa peliä. Raahella on kalavelkoja meitä kohtaan ja meillä on kasvojenpesun paikka tämän päivän osalta. Kovat odotukset huomiselle.

Sunnuntai
Kiekko-Laser – Raahe-kiekko 5-4VL

Vahvistunut Raahe-kiekko tappio niskassaan kotimatkalle.
– Kova viikonloppu takana. Kolme peliä kolmeen päivään on raaka setti tähän sarjaan. Ennen peliä vielä mietin että riittääköhän potku ja keskittyminen, mutta pelattiinkin viikonlopun paras pelimme tänään, kertoo Jari Lehto.
– Hatunnosto tuonne koppiin. Oltiin jo melkein sillassa, mutta jätkät päätti toisin ja jaksoivat painaa loppuun asti. Hieno nousu taas ja rankkareilla Härkönen & Kuikka hoiti homman kotiin.
– Viikonlopun tavoitteena oli yhdeksän pistettä ja neljä saatiin, mutta mielestäni tärkeämpää on nämä kokemukset tiukoista väännöistä. Joukkue kasvaa koko ajan enemmän yhteen ja nämä hetket on parhaita siinä hommassa, lopettaa Lehto.