Vuoden viimeinen näytelmä

Siirry uutisarkistoon

Huomenna lauantaina Oulunsaloon saapuu vahvistunut Raahe-Kiekko.

-Meillä on joulukuussa vain kaksi matsia, toisesta otettiin voitto ja kyllähän vuosi olisi hienoa voittoon myös päättää. Huomisen vastustajan kauden avaus ei ollut kummoinen mutta nyt ovat uhkaavasti saaneet junaansa raiteilleen ja siihen päälle vielä rosterin vahvistuminen niin joudumme ison päivätyön tekemään jotta pinnat Oulunsaloon jäävät, tuumailee manageri Tommi Bergman vuoden viimeistä matsia.

Joukkueet ottelivat kauden avausottelussa Raahessa josta KiLa vei pisteet mennessään.

-Meiltä mukaan vahvuuteen tulevat tai ovat jo tulleet, Sami Nikula ja armeijasta eilen päässyt Joona Takkula ja Jani Myllyniemi, siihen vielä vuoden vaihteen jälkeen rosteriin, mestis RoKista, saapuva Tuomas Komulainen niin voimme hyvillä mielen lähteä runkosarjan loppua kohti paineleen.

Valmennus laittoi ketjut uuteen kuosiin.

-Lauantaina ykköskenttämme tulee kaukaloon todella mielenkiintoisessa kokoonpanossa kun Konttilan Santeri ympärille on istutettu Mäkelän Mäksä ja Lotvosen Lopo, alakertaan vielä Syrjän veljespari. Kaikki on työteliäitä pelaajia ja meikäläinen ainakin odottaa äijien esitystä, varsinkin Lopon ja Mäksän yhteissävel voi tuottaa onnistuessaan hikisiä aikoja vastustajan kassarille. Huomenna kaikki hallille, klo 19.45 draama alkaa, lopettaa Bergman.