Pallokarhut Oulunsaloon

Siirry uutisarkistoon

Lauantaina Oulunsaloon saapuu Kuusamon Pallokarhut.

-Heidän kausi on lähtenyt hiukan yskähdellen käyntiin, mutta niinkuin niin monesti on nähty, ei yhtään voi heitä aliarvioida, viime kaudella vastaavassa tilanteessa pataan tuli, joten takit ylös asti kiinni ja oman tekemisen kautta pisteiden saalistukseen, aloittaa manageri Tommi Bergman.

Kiekko-Laserin otteet ovat olleet viime otteluissa ihan kelvollisia mutta pistepussiin ei ole viimeisestä 4 ottelusta tullut kuin 3 pistettä.

-Sunnuntain ottelu oli kyllä mielestäni tosi hyvä, molemmilta jengeiltä, meidän maalinteko oli vaan tervanjuontia, jota kyllä tällä viikolla meinasivat koutsit käydä läpi joukkueen kanssa, joten eiköhän se sieltä aukea, onneksi on vasta marraskuu, tuumailee Bergman.

Lauantaina pelikiellossa on Leif Syrjä, joka perjantain taklauksesta sai 1 ottelun pelikiellon.

-Lefa on iso menetys, positiiviseltä puolelta Nikulan Sami alkaa kuntoutua ja on muutaman viikon sisään mukana. Meillä alkaa tästä viikosta 5 ottelun loppuvuoden kotiotteluiden putki, aika mukava kuvio joukkueelle, ei tarvitse matkustaa vasta kuin loppiaisena seuraavan kerran, lopettaa Tommi.

Kiekko tippuu lauantaina klo 16.30. Tervetuloa.