Jatkoaika voitto

Siirry uutisarkistoon

Kiekko-Laser – TIHC 3-2ja (0-1,1-0,1-1,1-0)

Kiekko-Laser vei tiukan ottelun Torniolaista IHC:a vastaan.

-Hyvä jääkiekko-ottelu. Molemmat joukkueet pelasi tiiviisti ja kurinalaisesti, myös maalivahdit onnistuivat molemmissa päissä, aloittaa kotijoukkueen päävalmentaja Jari Lehto.

KiLa oli häviöllä vielä ottelun viimeisen minuutin alkaessa ja tarjottiinpa siinä voiton avaimiakin normaali peliajan puitteissa.

– Nyt jaksettiin olla tarpeeksi kärsivällisiä, ei alettu oikomaan vaikka vastustaja olikin johdossa pari kertaa. Lopussa sitten väännettiin väkisin tasoihin ja jopa voittoa tarjottiin rankkarin muodossa. Jatkoajalla rohkea pelaaminen palkittiin voitolla, taustoittaa Lehto.

Jatkoajalla Matti Syrjä laittoi ”mustan” sisään ja ratkaisi näin ottelun Laserille.

– Koko porukalle hatunnosto tasonnostosta viime pelin konttaamisen jälkeen. Pelattiin neljällä kentällä lähes koko peli, vasta lopun isot rangaistukset sekoitti kentällisiä. Turulan Jussin (Tuomisto ja Sirviö) ketju onnistui hienosti sekä yleismies Konttila pelasi loistavasti pakkina, kiittelee Jaite.