Ylivieskan uuteen halliin

Siirry uutisarkistoon

Kiekko-Laser tekee sarjadebyytin Ylivieskan uuteen jäähalliin.

-Hienot on olosuhteet, hyvä että näitä vielä rakennetaan. Mutta ottelu on meille erittäin tärkeä, tappiota tuli viime viikonloppuna pari kipaletta jotka kyllä söi miestä, miettii manageri Tommi Bergman.

Jääkarhut ja Kiekko-Laser eivät ole tällä kaudella vielä kohdanneet.

-YJK viime kaudesta ei kannata paljoa kommentoida, kun heillä ei ollut kotihallia, tälle vuodelle he ovat selkeästi vahvistuneet ja uuden hallin myötä saamme kyllä täyden päivätyön tehdä että pisteet sieltä Ouluun lähtee, harmittavaa kuumeaaltoa on vaan tällä hetkellä, toivotaan että saada täysrosteri matkaan, jatkaa Tommi.

Maalipuiden väliin palaa Matti Hakonen.

-Hakosmatti on onneksi tervehtynyt ja ottaa Jääkarhupeliin paikan tolppien välistä, erittäin hyvä uutinen. Myös Joona Takkula on saanut viikon olla pois armeijan harmaista ja on ollut, kuuleman mukaan, harjoituksissa todella hyvä, lopettaa Bergman.