Lappi areenalle

Siirry uutisarkistoon

 

Kiekko-Laser matkustaa tänään lauantaina Rovaniemelle, paikallisen RokiRebelssin vieraaksi.

-Sieltä tulee, kuuleman mukaan, erittäin hyvällä jalalla varustettu nuori joukkue vastaan ja joka varmasti tekee kaikkensa että pisteet jäisivät Rovaniemelle, miettii manageri tämän päivän kuvioita.

Rebelssiin syksyn lainapapereilla, armeija ajaksi tehnyt, Tuomas Komulainen nähdään myös mahdollisesti kotijoukkueen väreissä.

-Vaikea sanoa onko Komulainen vastassa, hän on meidän onneksemme pelannut niin hyvin että on raivannut paikkansa ”ylempää” eli Rokin mestisjoukkueesta, joka on erittäin hieno juttu ja oon kyllä hyvin tyytyväinen Komun puolesta, asiat ovat menneet niin mies niitä keväällä suunnitteli, kertoo tyytyväinen Bergman.

RokiRebels ja KiLa eivät ole kohdanneet tällä kaudella kertaakaan, viime kauden ottelut päättyivät Laserin voittoihin.

-Tässä sarjassa on kyllä tällä kaudella ollut hyväntasoista kiekkoa, en kyllä usko sen tason tänään tippuvan, miettii Tommi.

2 debyyttiä Rovaniemellä.

Laserilta tänään tekee debyytin tälle kaudelle tekee Joona Takkula ja jo viime kaudella mukana ollut Santeri Konttila.

-Erittäin hyvä kun saatiin vihdoin ja viimein armeijan harmaista Joona irti ja odotettavissa on äijämäistä pelaamista, koska raameja mieheltä löytyy ja kuti paikkaa kannattaa viivan tarjoilla. Santerilla on muutama viikko treenausta alla, mutta sieltä se tuttu työteliäs pelimies on tulossa esille. Tärkeitä äijiä molemmat, lopettaa Bergman.