Kärkiottelun pisteet jäivät Oulunsaloon

Siirry uutisarkistoon

Kiekko-Laser – Etpo72 7-3 (2-1,3-0,2-2)

Kiekko-Laser ei antanut Etpon yllättää lauantai-illan kärkiottelussa.
– Hyvä peli meiltä ja tyytyväinen täytyy olla pelaajien asenteeseen tehdä näitä hommia. Välillä on raskaita hetkiä tuolla siviilipuolella, mutta silti jätkät painaa yhdessä eteenpäin. Hattua täytyy nostaa koko porukalle, kehuu päävalmentaja Jari Lehto.
Laserin onnistujat olivat tänään kentän parhaana palkittu Henri Lehtosaari ja monta maukasta koppia ottanut Sami Kuikka.
– Toisessa erässä kaveri pääsi peliin matkaan ja jouduttiin puolustuskannalle, mutta nyt maltettiin hoitaa omapää huolellisesti ja iskettiin omista paikoista maalit, siihen tämä peli ratkesi, summaa Jaite ja jatkaa, Saarnin kenttä onnistui hyvin, ja muutenkin onnistumisia laajalla rintamalla. Kauden ensimmäiset ylivoimamaalit lämmittää myös