Pelaaja kotiutuu ulkomailta ja useampi muu palanen

Siirry uutisarkistoon

Kiekko-Laser on kaikessa hiljaisuudessa sopinut ison nipun sopimuksia.

Joukkueeseen liittyvät Ville Tuomisto Asplövenistä(Haaparanta, SWE), Jaakko Piirainen TIHC(Tornio), Janne Sirviö KuKi(Kuhmo), Mikko Lotvonen Raahe-kiekko, Sami Kuikka AIK(Oulu), Jussi Turula AIK(Oulu), Atso Ohtamaa (K-Laser B) ja Pasi Pukema (K-Laser B).

-Mielenkiintoinen nähdä miten kokenut Lotvonen asettuu Jaiten (valmentaja Jari Lehto) palapeliin, itse odotan häneltä isoa roolin ottoa ja selkeätä ykköskentän johtajan paikkaa, Tuomisto taas oli viime kaudella Sebastian Lukinin hyvässä valmennuksessa, Asplövenin nuorten Allsvenskan ryhmässä ja hän tuo sen kokemuksen ja taitoahan mieheltä löytyy, miettii manageri Tommi Bergman.

Itärajalta kotoisin olevat Sirviö ja Piirainen saavat managerilta luottamuksen.

-Mietin tuossa sopivia sanoja, mutta sieltäpäin on aina saapunut erittäin juonikkaita pelimiehiä jota olen tältä kaksikolta jo aikaisemmin nähnyt ja jota odotan nyt kotkapaidassa heidän jatkavan, jatkaa Tommi.

AIK:sta joukkueeseen liittyivät veskari Sami Kuikka ja nopea hyökkääjä Jussi Turula.

-Saatiin maalivahtiosasto täyteen kun AIK:n viime kauden ykköskassari valitsi tulevan kauden joukkueeksi Laserin, olen itse kyllä erittäin tyytyväinen Samin valinnasta ja kirsikkana kakkuun Turulan Jussi otti yhteyttä ja sitä kautta saatiin hänet meille ensi kaudeksi, melko hyvältä meidän paketti näyttää tällä hetkellä. Vielä kun nämä kaksi viime kauden B-junnua (Ohtamaa & Pukema), joista molempia näimme jo viime kaudella edustusjoukkueen riveissä, joukkueen hahmottuminen näyttää hyvältä, tärkeinä näen sen kun kaikki oikeasti haluavat meille, ajattelee manageri.

KiLalla on tällä hetkellä 18 pelaajasopimusta.

-Olemme jopa edellä ajatustamme joukkueen kasaamisessa, mutta eipä se haittaa, juhannukseen saakka mennään täysillä jos se 20 pelaaja olisi silloin paperilla, muuten olemme ajatelleet että ensi kauden n.25-28 pelaajan rinki olisi elokuussa, kun jäille menemme, valmis, lopettaa Tommi.

Ville Tuomisto

Jaakko Piirainen

Janne Sirviö

Mikko Lotvonen

Sami Kuikka

Jussi Turula

Atso Ohtamaa

Pasi Pukema