Laser vappuun ykkösvahdin hankinnalla

Siirry uutisarkistoon

Kiekko-Laser juhlistaa vappua kovan luokan maalivahti hankinnalla, tolppien väliin saapuu Raahesta lähtöisin ja Imtran kautta Ouluun saapuva Matti Hakonen(-91).

-Kova kirittäjä saatiin veskaripuolelle, mies on vuoden päivät vetäny henkeä ja keskittynyt opiskeluihinsa, ja nyt on sellainen polte silmissä että kiekko alkaa tarttumaan, huippu äijä meille tähän saumaan, miettii manageri Tommi Bergman kauden ensimmäistä kovaa hankintaa.

Joukkue on kaikessa hiljaisuudessa raapustellut nimiä viime kauden miesten kanssa paperiin. Nimet Ville Hälikkä (2v), Mikko Orreveteläinen,  Roope Jaakola, Jani Myllyniemi ja Tuomas Komulainen ovat myös ensi kaudella KiLan miehiä.

-Meillä on kymmenkunta sopimusta ja useampi on tuossa pöydällä, niin kyllä pääsemme kesätreeneihin 12.05 alkaen hyvällä ryhmällä.

Loppuun haluan toivottaa kaikille oikein hyvää vappua, lopettaa Tommi.