Ylitorniolle sarjakärjen vieraaksi

Siirry uutisarkistoon

Kiekko-Laserin edustusjoukkue suuntaa sunnuntaina Ylitorniolle paikallisen Etpo:n vieraaksi.

-Viimeksi oli, halloweenin kunniaksi, hautakiviä myöten meidät huomioitu, mutta niin vaan Mäkelän poika ottelun ratkaisi, ja kyllä me siitä lähdetään että Ouluun se voitto lähtee Matkamestareiden bussilla, aloittaa manageri Tommi Bergman.

Kauden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet KiLan voittoihin, 1-2ja ja 5-4.

-Kyllähän Ylitornion miehet ovat vahvasti kiinni runkosarjan voitossa, vaikka on siinä pienet mahdollisuudet meillä ja Raahellakin, joukkue meillä näyttää melko hyvältä sunnuntaille, sairaslistalle ei ole tällä hetkellä ketään, ja Juurakkokin selvisi ilmeisesti ilman isompaa penaltya viime lauantain kahakasta kun ei sähköposti ole liiton päästä, ainakaan vielä, laulanut, jatkaa Bergman.

Viime viikonlopun poissaolon jälkeen paluun kokoonpanoon tekee joukkueen ykkössentteri, Jani Saarni.

-Jani on noussut meillä todella tärkeään arvoon ja on kyllä mukava saada mies takaisin omalle tontilleen, lopettaa manageri.

Ottelu alkaa Ylitornion jäähallissa sunnuntaina klo 15.00.