Pallokarhut ja AIK

Siirry uutisarkistoon

Kiekko-Laserin mielenkiintoinen viikonloppu alkaa lauantaina Kuusamon Iglussa.

-Kommando pipot mukaan ja Kuusamoon, pidän ainakin itse kyllä kovasti peukkuja Kuusamon uuden hallin hankkeelle, tuumii manageri tulevan lauantaina Kuusamon keikasta.

Joukkueiden kauden edelliset ottelut ovat päättyneet jatkoaikavoittoihin joita molemmilla on yksi.

-Oikeasti kun puhutaan niin Paka on tullut kovalla ryminällä sieltä joulukuusta, eivät taivu missään vaiheessa ja vielä lisänä melko äänekäs kotiyleisö taustalla niin kyllä kotkan pojilla on siinä sarkaa jos pisteet meinataan Ouluun tuoda, jatkaa Bergman.

Sunnuntaina paikallisvääntö

Sunnuntaina Oulunsaloon saapuu aina rakas paikallisvastustaja, kun oululaisen AIK:n punanutut tulevat vastaan.

-Viime ottelu (alku kaudesta keskeytetty) oli kaikin puolin waterloo, mutta nyt molemmilla on täydet miehistöt käytössä ja uskon että sunnuntai ottelu vetää kivasti yleisöä lehtereille niin tapahtumasta on tulossa hyvä, ajattelee tulevasta KiLa manageri.

Joukkueet hakevat molemmat hyviä asetelmia kolmen viikon päästä alkaviin playoff otteluihin, Kiekko-Laserin ollessa ennen viikonloppua sijalla 3 ja AIK sijalla 5.

-Mitään paikkoja tässä ei olla jaettu, toisaalta ei tässä mistään kotiedusta ole ensimmäisellä kiekalla kyse kun pelataan paras kahdesta järjestelmällä, eli pari matsia jonka jälkeen lasketaan pisteet, jos tasan niin mennään jatkoajalle jne, välierät ja finaalit ovat sen sijaan paras 3 menetelmällä joka ainakin minun mielestä on jääkiekon hengen mukainen, mutta tämä systeemi on kaikille sama ja nautitaan jatkopeleistä sitten kun niiden aika on, jatkaa Tommi.

-Suosittelen ehdottomasti suuntaamaan sunnuntaina Oulunsaloon klo 15.15, voin vakuuttaa että on paras alasarjamatsi tulossa mitä pitkään aikaan on Oulun alueella pelattu, tervetuloa, lopettaa Bergman.