Nihkeä esitys

Siirry uutisarkistoon

Etpo – Kiekko-Laser 4-2 (2-0,1-0,1-2)

Kiekko-Laser ei saanut pisteen pistettä mukaan sunnuntaiselta Ylitornion reissulta.

-Ihan ok lähtö peliin, mutta kun et tee omista paikoista maalia, niin kaveri kyllä rankaisee omista paikoistaan, aloittaa pettynyt päävalmentaja.
-Toinen erä oli meiltä heikko. Puolittaista pelaamista ja turhautumista. Viimeiseen erään saatiin kaivettua taisteluilme esille, se ei tänään vaan riittänyt, mutta otetaan tästä oppi matkaan, ja jatketaan töitä. Viimeinen runkosarjaviikko lähtee käyntiin ja aurinko paistaa jo korkealta, mielenkiintoinen kevät on tulossa, tuumaa Lehto.

Kiekko-Laser istui ottelussa 61minuuttia jäähyllä ja kotijoukkueella oli 4 kappaletta kakkosia.

-Vuodesta toiseen sama homma, tämä takavuosien kotijoukkueen johtokunnan mies se vaan saa näitä otteluja ohjailla, pitäiskö tähän jonkun jo vähitellen herätä ja siirtää, ikuista movemberia viettävä kaveri, johonkin muuhun paikkaan tai lajiin, tämä on kohta pahempi paikka kuin Kuusamo, kiehuu manageri Tommi Bergman.