Vuosi alkaa Oulunsalosta

Siirry uutisarkistoon

Vuosi on vaihtunut ja Kiekko-Laserin edustusmiehistö kohtaa vuoden avauksessa loppiaisena kotonaan Ylitornion Etpo:n.

– Erittäin repaleinen vuoden vaihde kun pyhiä oli monta, mutta tiistaina pitäisi taas olla rivit lähes kunnossa, Nikulan Sami lähtee armeijaan maanantaina ja Mäkelän Ville (pelikielto) ovat varmuudella tiistailta poissa, miettii manageri Tommi Bergman tulevaa.

Etpo ja K-Laser kohtasivat syksyllä Ylitorniolla ja tiukan väännön vei jatkoajalla 1-2 Laser.

– Mäksä (Mäkelä) ratkaisi silloin, mutta on nyt pois, muiden pitää nousta esiin, rosterin pitäisi olla melko terve joten koutseilla on laaja rinki käytössään, ollaan voitettu viimeksi marraskuussa, siihenhän pitäis tulla muutos, jatkaa Bergman.

Ottelu alkaa tiistaina klo 13.45 Oulunsalossa. Tervetuloa.