Vaikean kautta 3 pinnaa  

Siirry uutisarkistoon

Kiekko-Laser – YJK 6-4 (3-2,1-2,2-0)

Kiekko-Laserilla oli hikinen iltapuhde edessä, kun Ylivieskan Jääkarhut saapuivat vastaan.

– Vaikea peli meille, kaveri puolusti viimeiseen pisaraan ja iski vaarallisesti vastahyökkäyksistä, painotettiin viimeisellä erätauolla kärsivällisyyttä, ja saatiinkin palkinto lopussa. Täytyy nostaa pelaajille hattua että jaksoivat sitkeästi rummuttaa eikä löysätty missään vaiheessa, kertoo päävalmentaja Jari  Lehto.

YJK roikkui hyvin pelissä mukana ja nousivat aina takaa rinnalle.

– Maalintekotehokkuudessa on edelleenkin parantamisen varaa. Hirveä määrä töitä joudutaan tekemään yhtä maalia kohti, ylivoima pyörii hyvin, mutta ratkaisut on vähän pehmeitä. Lisää röyhkeyttä pitää saada sille osastolle, miettii Jaite.

KiLasta tänään onnistui ykkösnyrkki (Mäkelä-Ja Saarni-Huikari).

– Saarnin kenttä oli tänään hyvä. Taisi olla kaikille kolmen tehopinnan ilta, lopettaa Lehto.