Lauantaina Lämäreiden vieraaksi

Siirry uutisarkistoon

Kiekko-Laser matkustaa lauantaina Kemiin, paikallisen Lämäreiden vieraaksi.

-Kahdesti on tullut pataan, mutta uskon että nyt pystytään paras esitys antamaan näistä kolmesta, kun peli on ollut viime aikoina melko hyvällä tasolla ja taistelutahtoa on ollut riittävästi, aloittaa manageri Tommi Bergman.

KiLa on siis hävinnyt edellismatsit Lämäreille 6-4 ja 6-7 jatkoajalla.

-Hirmu liekissä on Ekorre ja Salmela, unohtamatta Lohilahtea, jännästi ollaan alkukauden ennakon jälkeen vaihdettu osia ja me ollaan nyt haastajan asemassa, joka kyllä meille sopii, muutenkin kun alkaa meidän vanhempi kaartikin heräillä kun aurinko alkaa nouseen, miettii Bergman.

Kiekko-Laserilla on Lämäri ottelun jälkeen 5 peliä jäljellä runkosarjaa.

-Melko kiharainen on loppu, kuusi jengiä ja kovassa nousukiidossa oleva Paka, taistelevat playoffeissa kyllä täysin sarjan voitosta, sanoisin että erittäin mielenkiintoinen kevät on tulossa, lopettaa Tommi.