Tornion visiitille lauantaina

Siirry uutisarkistoon

Kiekko-Laser ja Tornion IHC kohtaavat lauantaina Torniossa.

-IHC, he joilla on selkeä ykköstavoite nousta Suomisarjaan tämän kauden päätteeksi, on yskähdellyt viime matseissa pahemman kerran mutta kun lauantaina kiekko putoaa klo 17.00 niin tiikerilauma tulee varmuudella sellaisella rytinällä kotkaporukan kimppuun että valmiina pitää olla, mietiskelee manageri.

Joukkueet kohtasivat lokakuussa Oulunsalossa ja pisteet jäivät kotijoukkueelle, lukemin 9-4.

-Viime ottelun repesi jotenkin ihmeellisesti lopussa, vaikka ottelu oli erittäin tiukka sen 50minuuttia, joten nuo lukemat eivät meinaa yhtään mitään ja kun vielä heidän kotiluolaan menemme niin kova matsi on tulossa, jatkaa Bergman.

Ottelu on Laserilla viimeinen tämän vuoden puolella ja seuraava ottelun on loppiaisena 06.01.15 klo 13.45 kun Oulunsaloon saapuu Ylitornion ylpeys Etpo 72.