Perjantain paikallinen

Siirry uutisarkistoon

Kiekko-Laser kohtaa perjantaina Oulunsalon kuumassa kattilassa paikallisvastustaja Uleåborg AIK:n.

-Hieno ilta tulossa, tämä on sen kauden ensimmäisen pelin uusinta, nämä paikallismatsit kun ei oo missään tekemisissä muun sarjan kanssa koska kyllä näissä pelataan paljon muusta kuin vain pisteistä, tarinoi manageri Tommi Bergman.

Kiekko-Laser ja AIK ovat kohdanneet kaudella 1,5 kertaa, ensimmäisen jäätyä kesken ja toisen ottelun KiLa vei nimiinsä.

-Mielenkiintoista nähdä miten loukkaantumiset vaikuttavat molempien rostereihin, meillä ainakin on pari tärkeää äijää telakalla, mutta mitäpä noille voi, näyttää kuuluvan nykyajan kiekkoon aika vahvasti nämä sairastelut ja loukkaantumiset, jatkaa Tommi.

Perjantaina kiekko tippuu klo 18.00 Oulunsalon jäähallissa, tervetuloa.