Tupla viikonloppu

Siirry uutisarkistoon

Kiekko-Laserin edustus kohtaa lauantaina Nivalassa jäähallittomuudesta kärsivän Ylivieskan jääkarhut ja sunnuntaina Oulunsaloon saapuu Kemin Lämärit.

-Erittäin hyviä nämä kun on molempina päivinä matsit, koska siitä ne pelaajat tykkää, kehuu sarjan järjestäjää manageri Tommi Bergman.

-Lauantaina kohtaamme  tappiokierteessä olevan Jääkarhut, joilla on varmasti kova raivo päällä jotta saisivat playoff paikan pidettyä, kun vielä heidän toimintaa vaikeuttaa selkeästi tuo hallin puute mutta ilmeisesti kevään kynnyksellä heidän halli on valmis ja ongelma on siltä osin unohdettu, miettii Bergman.

Sunnuntaina voittoputkessa oleva Lämärit saapuu Oulunsaloon.

-Sunnuntaina sitten on revanssin paikka, hävisimme Kemissä luvattoman huonolla esityksellä ja siihen pitää tulla parannus, siellä oli joku ihme lukko päällä ja sen jälkeen peli on joukkueella ollut ihan erinäköistä, tuumii Tommi.

Lauantaina ottelu alkaa klo 18.30 Nivalassa ja sunnuntaina klo 15.15 Oulunsalossa, tervetuloa.