Pisteet jäi Raaheen

Siirry uutisarkistoon

Raahe-Kiekko – Kiekko-Laser 5-3 (1-1,2-0,2-2)

Kiekko-Laser kävi turhan reissun Raahessa kun paikallinen kiekkoylpeys vei voiton ennätysyleisön (356) edessä.

– Huono maku jäi pelistä. Hallittiin peliä tasakentällisin, mutta hävittiin ylivoimat 2-0. Pari turhaa jäähyä maksoi voiton tänään, aloittaa päävalmentaja Jari Lehto ja jatkaa, kyllä meidän täytyy olla suoraviivaisempia ja tylympiä maalipaikoissa. Tällä hetkellä joudutaan tekemään kauhea määrä töitä yhden maalin eteen.

Laserista maalinteossa lauantaina onnistuivat Jani Saarni, Henri Lehtosaari ja orastavassa maaliputkessa matkaava Tomi Runtti.
– Tuomareista saattaisi joku äkkinäinen muutaman sanan mainita, mutta kunnioitetaan lopputulosta ja jätetään selittelyt pois, miettii Jaite.

Härkönen korkkasi kautensa.

– Otetaan tästäkin oppi matkaan ja jatketaan hommia. Ei tämä missään nimessä ollut huono peli meiltä, niin ja oli muuten erittäin mukava nähdä härä taas tositoimissa. Miehestä on varmasti vielä hyötyä jatkossa, tuumii päävalmentaja.